Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Vi ser oss om världen

Det är semesterplaneringstider för många av oss och veckans utmaning handlar helt enkelt om huruvida ni förbereder er resa genom att nosa lite extra på kultur från resmålet.

Kort eller långväga resa spelar ingen roll, vi ser fram emot att läsa om böcker, konst, film, musik eller dans som passar bra ihop med ett valfritt resmål. Tipsa oss på era bloggar, på FB eller på Instagram och tagga med #viserossomivärlden och #kulturkollo så hittar vi varandras inlägg. Länkar i kommentarsfältet underlättar förstås för oss att hitta till varandras tips.

Häng med så ser vi oss om i världen med hjälp av kultur!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

13 svar på ”Veckoutmaning: Vi ser oss om världen”

En resa kan vara lång eller kort, inga krav på exotiska resmål här. Konsumerar du någon kultur för att lära känna dina grannar?

jo äter tillsammans, hänger, lyssnar på Johannes Anyuru och Navid Modiri från Hisingen, Sami Said, Marjaneh Bakhtiari, Theodor Kallifatides, Nuruddin Farah från Somalia och andra som kommer till Biskopsgårdens bibliotek.

Stort tack för ditt ambitiösa och fylliga svar, jag blir nu sugen på att härma ditt upplägg inför nästa resa! Merci!

Det är spännande att inte vara så planerad också, jag är dålig på det men borde vara bättre!

Kul att läsa hur du förbereder dig, jag tänker ofta att jag ska förbereda mig ordentligt men det är inte alltid det blir av.

Stängt för kommentering.