Kulturkollo läser Finna sig – vi lottar ut fem exemplar!

Visst vill ni samtala om en bok tillsammans med oss också i maj? Vi läser Agnes Lidbecks Finna sig och pratet sätter fart inne i vår FB-grupp Kulturkollo läser måndagen den 21 maj. Läs, ansök till gruppen och var med och diskutera! Det brukar vara mycket spännande och väldigt roligt!

Som extra morot så har förlaget varit vänliga att skänka oss fem exemplar av den nyutkomna pocketen. Vill du vara med och få en alldeles egen bok så kommentera här i inlägget innan kl 24 den 2 maj. Om man får en bok så förväntas man att deltaga aktivt i samtalet i bokcirkeln. Boken finns förstås också att låna på biblioteken, på olika strömningstjänster och som både e-bok och ljudbok så vi hoppas att alla som har lust att vara med passar på! 

22 comments Add yours
  1. Jag deltar väldans gärna i både diskussion och utlottning ( fast jag redan haft turen att vinna en bok).

  2. Köpte boken igår. Även den nya. Har sällan sett en stor medieexponering av en författare. Vill gärna vara med.

  3. Då är vinnarna lottade, grattis till Angelica Öhrn, Sara Pepparkaka, Jesper Olsson, Britt-Marie Björkegren, Anneli Appelberg. Skicka er adress till mig på messenger så kommer boken på posten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.