Kategorier
Kulturkoll

Inbjudan till bloggstafett: The Soundtrack of My Blog

 

Ja, vi veet! Det är en vecka kvar till jul och man har kanske annat att tänka på än bloggaktiviteter men … så kommer förhoppningsvis de där stunderna under långhelgerna när man får lust att klura på och pyssla med något. Då tycker vi att ni ska fundera över, och knåpa ihop ett blogginlägg som berättar om något kulturellt eller en eller ett par låtar som ni tycker utgör soundtracket till er blogg. Det som liksom håller takten eller ackompanjerar just er plats på nätet. Det är totalt fri tolkning på uppdraget, det kan vara konstverk, arkitektur, böcker, låtar eller textrader som ni fallit för, artister eller platser som inspirerar eller vad som helst som passar just er och vill man så infogar man låtlistor eller videor också. Hoppas ni är sugna och att många vill anmäla er till vår bloggstafett som vi tänker skall rulla hela veckan 7 – 13 januari.

Anmäl er till anna@kulturkollo.se så blir ni tilldelade en tid för publicering under veckan 7 – 13 januari. Vi ordnar med listor och länkar över de medverkande här på bloggen så att vi inte missar varandra. Har ni ingen blogg men vill medverka ändå så hör av er så kan vi säkert ordna det.  Mejla anmälan så snart som ni kan men senast den 31 december.

Sprid nu ordet så inleder vi det nya bloggåret med massor av härlig kultur! Väl Mött!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

Ett svar på ”Inbjudan till bloggstafett: The Soundtrack of My Blog”

Stängt för kommentering.