Kategorier
Kulturkoll

The Soundtrack of Our Blogs

 

 

Jag och en vän tittade på varandra och frågade oss varför det inte finns adventskalendrar fast för januari? Det är ju nu som vi behöver öppna en lucka med något mysigt innehåll varendaste dag för att orka minst en månad till innan det riktiga ljuset och talgoxefilandet kommer. Vi får trösta oss så gott det går, låt oss fylla årets första arbetsvecka med kultur! Veckans tema kallar vi The Soundtrack of Our Blogs och genom hela veckan kommer en bloggstafett rulla där alla som har lust kan haka på. Ett gäng bloggar har anmält sig i förväg och det är förstås extra kul. De har funderat över, och knåpat ihop ett blogginlägg som berättar om något kulturellt eller en eller ett par låtar som de tycker utgör soundtracket till just deras blogg. Det som liksom håller takten eller ackompanjerar deras plats på nätet. Det är totalt fri tolkning på uppdraget, det kan vara konstverk, arkitektur, böcker, låtar eller textrader, artister eller platser som inspirerar eller vad som helst och kanske kommer vi att få se både låtlistor eller videor också. Häng med oss hela veckan så missar ni inte ett enda inlägg!

Samtidigt så drar årets första Kulturkollo läser igång i vår FB-grupp. Vi samtalar om Silvervägen av Stina Jackson, välkomna dit och välkomna till The Soundtrack of Our Blogs!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.