Månadens tema: Semester

Efter arbete kommer semester. Välkommen till en ny månad med nytt tema. Kanske är du mitt uppe i ledigheten? Eller räknar du ner dagarna till det är dags? De flesta av oss ser i alla fall fram emot att få en paus från jobbet, för hur roligt arbete man än har kan det vara skönt att få ägna sig åt något annat ett tag.

Vissa fyller sin semester med vänner, släkt, äventyr och resor. Andra ser fram emot lata, långsamma dagar i hängmattan – gärna i sällskap med en hög riktigt bra böcker. Oavsett hur ni tillbringar era lediga dagar så önskar vi er en riktigt härlig semester.

Vi på Kulturkollo går också in i ett semesterläge i juli, men det kommer att hända saker här på bloggen ändå. Det kan dyka upp tips på bra sommarläsning, kanske en spaning från en kulturell utflykt eller bra idéer på vad man kan hitta på en regnig dag. Vi tar det lite som det kommer så här i semestertider.

Bilder: Pexels.com och Pixabay.com

Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.

Visa alla inlägg av Ulrica →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.