Utlottning – vinn böckerna om Bricken!

Nu får du chansen att vinna Brickenböckerna! Plural, ja, vi lottar ut två paket som bägge innehåller alla fyra första böckerna om Bricken. Fantastiskt, eller hur?! Dessutom lottar vi ut ett ex av Sågverksungen (första boken i serien) och ett ex av Glödens färger (den femte och alldeles nyutkomna boken).

Paket 1 & 2: Alla fyra första böckerna i serien om Bricken: Sågverksungen, Bricken på Svartvik, Sågspån och eld och Amerikauret.

Paket 3: Sågverksungen

Paket 4: Glödens färger

Klart du inte vill missa den här chansen? För att vinna kommenterar du här i inlägget, och skriver vilket eller vilka av de fyra paketen du skulle vilja vinna. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Tisdag 20/1 kl 24 går tävlingstiden ut. Lycka till!

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 15 januari, 2015

Kategori: Romankoll

Visningar: 21076

Taggar: , ,

101 Responses to Utlottning – vinn böckerna om Bricken!

 1. Jeanette Hansson skriver:

  Härligt med så många tävlingar. Vill gärna vinna bokpaket 1 eller 2.

 2. Sara skriver:

  Fantastiskt! Givetvis vill jag vara med i utlottningen! Helst vill jag ha paket 1 eller 2, då jag inte har läst någon av böckerna om Bricken (med sneglat på dem nog så många gånger). Minns när jag som fjortonåring läste ”Molnfri bombnatt” och blev oerhört berörd. Har även delat vidare om utlottningen på min blogg och på twitter där jag finns som @littersfaren. /Sara

 3. Ida skriver:

  Åh, jag vill vinna paket nr 4 (vann förra utlottningen av de 4 första böckerna (mycket vill ha mer…), och som jag har längtat efter Glödens färger!)!
  /Ida

  • Carolina skriver:

   Du hade ju tur förra gången, så den kanske håller i sig? Håller tummarna! Och så såg jag att du delat på facebook också 🙂

 4. Emelie skriver:

  Såklart jag vill ha dessa! Har visserligen läst 1-4, men jag gillar ju att ÄGA böcker också… Alltså paket 1 eller 2, samt såklart även 4. Har delat på fejan.

 5. Ulla Olofsson skriver:

  Jag har inte läst någon av böckerna så jag skulle bli glad för vilket som av paketen. Blev riktigt sugen efter att ha läst författarens tankar i inlägget ”Vibeke Olsson – med egna ord” och hoppas nu på tur. Har delat på FB.

 6. Boklusen skriver:

  Åh, jag vill jättegärna vinna paket 4, Glödens färger. Jag älskar böckerna om Bricken och vill gärna läsa även den senaste delen. Jag har skrivit om detta på min blogg!

 7. Jag har inte läst böckerna men vill så paket 1! Har delat på facebook 🙂

 8. Pernilla J skriver:

  Jag har länge tänkt läsa serien men aldrig kommit till skott, så nu håller jag tummarna för paket 1 eller 2!

 9. Bokdivisionen skriver:

  Jag har gjort ett två-i ett-inlägg på bloggen om veckans utlottningar hos er och det hamnar också på facebook! Jag vill vinna paket 1, 2 eller 3 då jag inte läst serien. https://bokdivisionen.wordpress.com/2015/01/15/utlottningar-hos-kulturkollo-hjartblad-eller-bricken-serien/

 10. Sara Pepparkaka skriver:

  Hej! Jag vill vara med! Allra helst vill jag vinna paket fyra, för den har jag inte läst än. Fast paket 1 eller 2 funkar också, jag har ju lånat böckerna från biblioteket när jag läst dem!
  Tipsat här: https://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/

 11. BokMamma skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen om paket 1 & 2. Har skrivit på bloggen och twitter.

 12. Karin Stenemo skriver:

  Åhh! Jag vill gärna vinna paket 1 eller 2. Har delat på FB.

 13. yllet skriver:

  åh!! jag vill gärna vinna paket 1-2 eller 3 pga har inte läst någon trots att jag tänkt köpa flera ggr!!
  Delar tävlingen på bloggen NU!
  http://ylletfilosoferar.blogspot.se/2015/01/boktavlar.html?m=0

 14. A ROOM OF MY OWN skriver:

  jag vill absolut vara med i den här utlottningen! jag har länge tänkt att jag skulle läsa något av Vibeke Olsson och här kommer ju chansen! jag är intresserad av paket 1 , 2 och 3. Jag skriver på min blogg och delar på FB!

 15. Eva Trillian skriver:

  Twittrat som en glad liten fågel – senare hamnar tävlingen även på bloggen (Det är tidigt än – bara en kopp kaffe drucken)!
  Skulle gärna vinna paket 1 , 2 eller 3!

 16. Ugglanoboken skriver:

  Vilken fin utlottning! Jag är mest intresserad av paket 1 och 2, men även paket 3 hade jag inte tackat nej till 🙂 Jag har delar på Twitter, FB och på min egen blogg: http://ugglanoboken.blogspot.se/2015/01/utlottning-av-bockerna-om-bricken.html

 17. Ann-Charlotte skriver:

  Paket 4 vore toppen 🙂

 18. Agneta Brodén skriver:

  Jag vill gärna vara med!
  Vill gärna vinna paket 1, 2 eller 3 🙂
  Har skrivit om utlottningen här http://agge-alskarattlasa.blogspot.se/2015/01/utlottning-av-bricken-bockerna.html

 19. violen skriver:

  Jag vill såklart vinna paket 1 eller 2, och iofs även 3 eftersom jag inte läst någon bok i serien….
  Har bloggat här:
  http://violensboksida.bloggplatsen.se/2015/01/16/10989200-kulturkollo-med-sina-otroliga-utlottningar-nu-en-ny/

 20. Marie skriver:

  Jösses! Bricken har jag totalt missat, och verkar så intressant att läsa. Är gärna med i utlottning av paket 1, 2 och 3. Håller tummarna för att vinna något av paketen. Annars blir det till att shoppa…..

 21. Marie skriver:

  Hoppsan, ser att jag missade mig att amäla mig som intresserad av paket nr 4 också. Nu är det åtgärdat.

 22. fia skriver:

  Hej! Jag vill vara med. Är glad för alla böcker jag kan få läsa 🙂
  Trevlig blogg. Hit in tittar jag gärna fler gånger
  Hälsningar
  Fia

 23. Irene skriver:

  Jag är gärna med! Blir superglad för vilket av paketen som helst, då jag inte läst någon av dessa böcker än. 🙂

 24. Jag vill gärna vara med och tävla om paket 1, 2 eller 3. Delar även på Twitter. Vid vinst nås jag på johannasdeckarhorna@gmail.com. Nu håller jag tummarna för den här serien låter riktugt bra!

 25. Josefin skriver:

  Bästa serien! Håller tummarna för att jag vinner paket nummer 4.
  Har twitter-tipsat och bloggtipsat här: http://nobelprisprojektet.blogspot.se/2015/01/dagens-tips-utlottning-av-bokpaket.html

 26. Ulla Anderstedt skriver:

  Jag deltar i utlottningen. Har Vibeke Olsson på min kommande läslista. Önskar paket 1 o 2, men blir glad för någon av de andra böckerna. Länkar till min blogg och F. http://kajsastinablogspot.com. /Kajsastina

 27. Miriam skriver:

  Vilken toppentävling!
  Är så nyfiken på dessa böcker och vill gärna vinna bokpaket 1 eller 2.

  Har delat tävlingen på facebook och på twitter! 🙂
  https://www.facebook.com/miriam.axelsson.9/posts/793004770772355

 28. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!

  Jag är gärna med och tävlar! Skulle bli glad över ett paket med alla fyra böckerna, alltså nr 1 eller 2 men det spelar inte så stor roll.
  Har delat tävlingen vidare på facebook!

 29. Jennya Johansson skriver:

  Hej! Jag skulle bli jätteglad om jag vann paket nr 1/2 då jag ej läst några av dessa böcker tidigare. Jag är sugen på ny läsning. Behöver ett avbrott från mitt serietittande. Jag är nämligen en ”periodare”. När jag är i min ”läsperiod” slukar jag det mesta och mer därtill. Delat på FB. Glada hälsningar Jennya

 30. Jag hade gärna vunnit paket 1 eller 2. Delar via Facebook 😉

  Kram
  Lotta

 31. Carina Gerdin skriver:

  Jag är med 🙂 Har inte läst nån av böckerna så det vore ju helt underbart att vinna paket 1 eller 2, dom 4 första böckerna alltså 🙂
  Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

 32. Pernilla W skriver:

  Hej,
  jag är gärna med i utlottningen av paket 1 & 2. Vibeke Olssons böcker har jag läst många av men inte denna serie, därför vore det extra kul att få vinna de första böckerna i serien om Bricken 🙂
  Delar tävlingen på min fb sida: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10203818574960752?pnref=story

 33. Lydia Sleyman skriver:

  Jag är med i utlottningen 🙂 Jag skulle vilja vinna paket nr.2. Vill så gärna läsa de 4 första böckerna. Delat vidare på FB med namnet (Lydia Sleyman).

 34. Sofie Altuntas skriver:

  Vilken underbar tävling för en bokmal som jag. Jag är gärna med och önskar vinna paket nr 4 <3

  Delar tävlingen på min fb logg (Sofie Altuntas)
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/759873524089539?pnref=story

  HOPPAS

 35. Eva Flood skriver:

  Gillar delar.På FB eva flood
  Vill gärna vinna 1,2 då jag inte läst någon av dom ännu.Böckerna går runt sedan till mor och dotter då vi alla läser mycket.

 36. Sophie Michelle Persson skriver:

  Jag hoppas på att vinna paket 1 och 2! =) Har delat på min facebook: https://www.facebook.com/sophiemichelle.persson/posts/570032583131754?pnref=story

  Håller tummarna! =D

  Mvh Sophie

 37. Jag vill också vara med, har inte läst någon av Bricken-böckerna (skumt eftersom jag gillar Vibeke) och paket 1 eller 2 står på min önskelista 🙂 Har länkat på bloggen: http://mshisingen.blogspot.com/2015/01/utlottning-pa-kulturkollo.html

 38. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Skulle gärna vilja vinna paket 1 och 2 🙂
  Har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 39. Bakbokmat skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen av paket 1 och 2. Har delat på Facebook. Tack för en bra blogg!

 40. Teresia Kjellgren skriver:

  Har precis läst Sågverksungen och älskade boken! Vill så klart läsa resten! Paket 1 eller 2 eller 5 🙂 Har delat på facebook.

 41. C.R.M. Nilsson skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen av paket 1 och 2. Jag har delat inlägget på min bloggs facebooksida och på twitter. Nu håller jag tummar och tår!

 42. Carro skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen om paket 1 & 2
  Jag har delat på bloggen också 🙂

 43. Ilona skriver:

  Vilken härlig tävling! För mig helt okända böcker, så jag paxar för paket 1-2.
  Gillar och delar på facebook och är med i utlottningen (y)

 44. Angelica skriver:

  1 eller 2!

 45. Boklysten skriver:

  Har länge varit sugen på att få läsa Bricken böckerna så självklat vill jag vara med! Skulle gärna vilja vinna paket 1 eller 2. Har tipsat om utlottningen på min blogg http://boklysten.blogspot.se/2015/01/utlottning-hos-kulturkollo.html och därmed också på bloggens Facebooksida.

 46. Maria E skriver:

  Jag har inte läst någon av dessa böcker alls, knappt ens hört talas om dem tidigare. Så jag tycker att det skulle vara jättekul om jag vann paket 1 eller 2.

 47. Maria E skriver:

  Så, delat på fb också

 48. Carola L skriver:

  Jag är med och har delat på FB https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10152651551308543

  1 eller 2 vore ju naturligtvis roligast att vinna, men paket 3 går också utmärkt eftersom det är en helt okänd serie för mig. Paket 4 funkar också – det går väl att låna de andra på bibblan om inte annat!

 49. Jag är gärna med i er utlottning och skulle väldigt gärna vilja vinna paket 1 eller 2. Jag har tipsat om det på min blogg:

  http://fantastiskaberatterlser.blogspot.se/2015/01/nagra-utlottningar.html

 50. Lena skriver:

  Vilken trevlig tävling. Jag deltar gärna och vill i så fall vinna paket 1, 2 eller 3. Har skrivit om tävlingen på min blogg och även delat tävlingen på facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *