Sommarlov med Kulturkollo #Sommarläsning!

helena-top

Sommarläsning skiljer ut sig från all annan läsning för mig. För att den är lite latare, totalt kravlös och för att den så gott som alltid äger rum i min hammock. I början av sommaren (ok då, från januari ungefär) plockar jag fram en hög böcker jag gärna vill läsa och sen väljer jag en eller två ur den och läser därutöver helt annat, helt oväntat. Och det är alldeles underbart.

Det är på sommaren jag sjunker in i omläsningar samtidigt som det är då jag sträcker mig mot det nya, utforskar det oväntade och breddar min läsning. Sommarläsningen ska vara fri och fantastisk. Jag hoppas du har det likadant!

Bilden togs förra året på min läsbalkong, katten som skymtar utslagen på golvet är också i år min bästa läskompis.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

Skrivet av:

Publicerat: 3 juli, 2015

Kategori: Aktuellt

Visningar: 1352

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *