Sommarlov med Kulturkollo

Semestertider och sommarlov närmar sig och det är dags att låta semesterkänslan ta över. Vi kommer dock inte att hålla semesterstängt, men vi drar ner på tempot. Vi planerar en inläggsserie som pågår hela sommaren, men som är medvetet lätt att planera i förväg. Ni är mer än hjärtligt välkomna att hänga på och därför följer nedan den listan med ord som vi har utgått ifrån i vår planering. Det blir inte veckotema i sedvanlig ordning, utan varje dag har fått sitt ord – sin hashtagg – som vi med fullständig konstnärlig frihet har fått tolka. Det kan kanske resultera i ett foto, en dikt, ett citat, omslag, lästips, filmklipp eller kanske ett länktips, men sannolikt kommer det inte att leda till några längre utredande texter eller intervjuer (men alla lägger självklart sin egen ambitionsnivå i inläggsserien). Det kommer inte heller att inkludera några sammanfattande inlägg eller länkningar – utan kreativiteten får flöda i semestertakt hela sommaren. Häng på!

#sommarlovmedkulturkollo

sommarord_kulturkollo

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

 

47 comments
  1. Vilken rolig idé! Jag hänger gärna med på detta även på min egen blogg och ser fram emot vad ni kommer att blogga om framöver.

  2. Kan behöva komma igång igen med bloggandet, precis den inspiration jag behövde, försöker hänga på lite på bloggen och kanske lite på Instagram om orden tryter.

    1. Härligt! Välkommen med på sommarlovmedkulturkollo – där man gör precis det man har lust med.

  3. Men en sådan inspirerande lista! Det kom perfekt i tid för mig eftersom jag just startat upp min blogg efter en evihetslång bloggöken, Hm…hur gör man? (Ja, jag vet. Jag sa bloggöken. Det har hänt en del på teknikfronten sedan jag bloggade sist…) Etikettmärker man inlägget med ordet? Länkar till er på något sätt/ skriver kommentar i ert fält …

    1. Kul att du ska blogga igen! Det är säkert som att cykla, eller vad man nu brukar säga. 🙂

    1. Kul – välkommen. Det är väldigt mycket så att man hänger på när man vill och kan!

  4. Jag har också hängt på här. Rolig grej att hålla bloggen vid liv med över sommaren. I min lilla takt…….

Comments are closed.