Kategorier
Romankoll

Pssst – ny Kulturkollo läser börjar i september

anna-top

Jag vet! Det är långt till september men … kanske någon vill passa på att förbereda sig för höstens första samläsning redan under sommaren. Vi kan avslöja att nästa bok vi ska prata om heter När Kejsaren var gudomlig av Julie Otsuka. Läs en vidunderligt fin roman i sommar och så ses vi på FB i början av september – Kulturkollo läser!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

2 svar på ”Pssst – ny Kulturkollo läser börjar i september”

Det är en fin bok som säkert kommer att passa att diskutera. Dessutom kommer ju Otsuka till Sverige i september precis som du skriver. Jag hoppas det blir fler platser än Stockholm! -Kul att du vill vara med – klicka dig till FB-gruppen om du inte redan är med där!

Stängt för kommentering.