Sommar med Kulturkollo #vänskap

Linda

Emanuel Kent Sjögren är inte den bästa vän man kan ha, men han har en trogen vän och det är Tore. Tore som han ibland skäms lite för, för se Emanuel vill gärna vara lite coolare än vad han egentligen är och då passar inte Tore in. Trots detta vill jag ta upp just Emanuel och Tore idag då det handlar om vänskap, då deras vänskap visar exakt hur svårt det kan vara att vara vänner. Speciellt då man är en osäker tonåring. Du kan läsa om Emanuel och Tore i Konsten att ha sjukt låga förväntningar av Åsa Asptjärn och i höst kommer en bok till om dem som heter Manifest för hopplösa. Om jag vill läsa? Det kan du hoppa upp och sätta dig på (som en kollega brukar säga)!!!

#sommarlovmedkulturkollo

5 comments
    1. Det är faktiskt bara tjejer som läst av mina elever, men den borde funka utmärkt även för killar. Om inte bättre.

Comments are closed.