Sommarens bästa – en tisdagsenkät

helena-top

Somrar kan vara alldeles, alldeles underbara. De kan vara lediga och fria och mysiga och natursköna och fantastiska. Och så kan de vara kravfyllda – det ska hinnas så mycket och umgås så mycket och göras så mycket och vara så mycket. Sommaren kan vara allt det där vi hoppas inför den och lite till, men ibland är den helt enkelt allra bäst i backspegeln… Idag tänkte vi koncentrera oss på att plocka russinen ur kakan – vad var det allra bästa med din sommar?

Sommarens…
Bästa bok
Bästa tv/film
Bästa dag
Projekt
Skönhetsupplevelse
Nya bekantskap
Lärdom
Kulturupplevelse

Svara i kommentarerna eller på din egen blogg, glöm inte att berätta för oss var dina svar finns! Och det är förstås helt ok att hoppa över kategorier och lägga till helt egna.

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestDigg thisShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 18 augusti, 2015

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 2264

Taggar: , ,

21 Responses to Sommarens bästa – en tisdagsenkät

 1. Elina skriver:

  https://ielinashylla.wordpress.com/2015/08/18/en-tisdagsenkat-a-la-kulturkollo/ – Jag valde att svara utefter de kategorier som redan fanns (även om alla svar inte är bokliga/ens kanske kulturella)… (; (: Men: min hjärna hade kollapsat om jag hade försökt gnugga energiknölarna mer idag och t.ex. hittat på fler kategorier… ;O (;

 2. […] Kulturkollo efterfrågar sommarens bästa upplevelser av olika slag. Jag menar att sommaren förhoppningsvis inte räknas som slut ännu, och har med detta valt att nämna vissa upplevelser som knappt hunnit svalna: […]

 3. […] kan väl vara bättre för en trött jobbande kvinna än att smygstarta blogghösten med en trevlig sommarenkät som liksom levererar det viktigaste i ett fint litet […]

 4. […] Kulturkollo har en enkät om vad som varit det bästa med sommaren. En sak är i alla fall säker- vädret hör inte till sommarens bästa.. NU är det ju i och för sig utmärkt väder, och det är ju sommar än, så kanske medeltalet blir okej ändå. […]

 5. Anna T skriver:

  I senaste laget kanske, men här kommer mina sommarens bästa:
  http://bibbloanna.blogspot.se/2015/08/sommarens-basta.html

 6. […] Nu när sommaren är slut så tänkte jag göra den här sommarenkäten från Kulturkollo. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *