Bokcirkla med oss på Sigtuna Litteraturfestival!

linje-kulturkollo12224192_196378330700269_1951287428_nJippi! I slutet av augusti är det dags för nästa Kulturkollo läser. Det blir en liten specialbokcirkel som kommer att hållas både på FB och i verkliga livet. Kanske har någon vaken upptäckt att Kulturkollo står med som medarrangör av bokfrukosten Sigtuna Litteraturfestival? Då har ni läst rätt. Vi har det stora nöjet att bjuda in till en bokfrukost/bokcirkel söndagen den 28 augusti där vi träffar författaren Linda Olsson och förläggaren Dorotea Bromberg. Vi möts och samtalar om den nyutkomna romanen En syster i mitt hus och alla som har lust är förstås välkomna att vara med!

Förlaget Brombergs har varit vänliga och sponsrat oss med 10 exemplar av boken och vill man vara med och bokcirkla, antingen på FB eller i Sigtuna, så kan man få en bok. (Edit: Alla böcker är nu tingade kl 0900 den 6/6) Maila er adress till anna at kulturkollo.se senaste den 12 juni. Det är de 10 första mailen (med fullständiga adresser) som får ett eget exemplar av boken. (Självklart är att de som ber om, och får, ett läse-exemplar förväntas delta i samtalet om boken IRL eller på FB.) Stora Brännbo där bokfrukosten kommer att hållas erbjuder övernattning + bokfrukost till ett förmånligt pris, uppge bara bokfrukost vid bokning så kan man övernatta, äta frukost och vara med på cirkeln för bara 550 kr. Vill man endast komma på bokfrukosten så köper man festivalbiljett eller så väljer man att läsa boken och vara med i samtalet på FB som kommer att starta samma vecka.

Hoppas nu att ni är många som vill bokcirkla med oss och att några av oss ses Sigtuna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.