Kategorier
Romankoll

Adventsutlottning – vinn en ruggigt bra roman

Är du lite sugen på en klapp att lägga i säcken eller kanske att ge till dig själv? Häng med på Kulturkollos adventsutlottningar!

Först ut är ett signerat exemplar av Aino Trosells spännande, och psykologiskt utmanade, relationsroman En egen strand.

Just det där löftet om en egen strand, att ta några få väl valda tillhörigheter och fly vardagen till ett ställe där man kan ta det lugnt, läsa och tänka en tanke till slut är en dröm för många. För systrarna Judit och Hanna börjar resan så, de bestämmer sig att starta om, göra en nystart på andra sidan jorden. Resan till drömmens Söderhavsö blir dramatisk och livet där blir allt annat än lugnt.

För att vinna så kommenterar du här i inlägget. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Fredag den 5/12 kl 24 går tävlingstiden ut. Häng på, var med och vinn!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

28 svar på ”Adventsutlottning – vinn en ruggigt bra roman”

Åhå vilken underbar blogg. Skall precis börja med ett dystopitema med mina åttor och slank in på den här sidan. Kul! Hoppas ju självklart på en härlig klapp till mig själv också!

Stängt för kommentering.