Kategorier
Romankoll

Sarah Waters till Sverige

helena-top
Champagnebål i tekoppar… Jazz… Låter ganska trevligt om ni frågar mig. Lägg därtill favoritförfattaren Sarah Waters på Sverige-besök så har vi en helkväll!

Jag kan tyvärr inte åka till Stockholm den 15 april, men kanske kan några av er andra Waters-fantaster göra det. Sista anmälningsdag är den 27 mars och görs till bonnie.halling@nok.se. Läs också Dark places inlägg om eventet för mer information.

Har du, liksom jag, inte möjlighet att åka? Misströsta icke, vi på Kulturkollo kommer göra vårt yttersta för att trösta er och oss och mig när utgivningen av Sarah Waters Hyresgästerna närmar sig bortåt april. Håll utkik!

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.