Nu går vi mot ljusare tider!

anna-top

 

Halli hallå! I helgen som kommer byter vi vinterhalvår mot sommarhalvår och veckans tema är givet: Mot ljusare tider!

Vårblommorna lyser i rabatterna, videkissarna och tussilagon syns i vägkanten och sakta är det dags att väcka livsandarna. Vi ser optimistiskt fram emot en ny temavecka tillsammans med alla fina läsare här på Kulturkollo. Det blir som alltid en salig blandning av recensioner av böcker, intervjuer,  tisdagsutmaning och mycket mer.  Vi kommer också att fortsätta samtalet på FB om Sommarljus – och så kommer natten av Jón Kalman Stefánsson, det finns tid ännu att hänga på!

Fira våren och ljusets ankomst med oss – häng med Mot ljusare tider!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →