Vinn Den store Gatsby!

carolina-top

Den store Gatsby är en modern klassiker. Boken, som är skriven av F. Scott Fitzgerald, kom ut 1925 men har sedan dess tryckts i många utgåvor. När den kom ut på svenska för första gången (1928) hette den faktiskt En man utan skrupler. Och så har den förstås filmatiserats – nu senast 2013 med Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Har du ännu inte läst Den store Gatsby? Nu har du chansen att vinna ett eget ex av Modernistas pinfärska nyutgåva av boken! Kulturkollo har tre böcker att lotta ut.
(eller så är du som jag – du har redan läst den, men tycker det här omslaget är så fantastiskt fint att du känner ett stort “måste äga!”-behov ändå)

Klart du vill vara med och vinna den?! Delta genom att svara i kommentarerna till inlägget. Tipsar du om utlottningen på egen blogg, FB eller på twitter så får du extra vinstchanser. Utlottningen pågår till 4 maj, kl. 24.

fitzgerald_gatsby_omslag_inb

32 comments
  1. Boknörd som alltid söker nya projekt, tycker att detta verkar mycket intressant

    1. Men visst är framsidan vansinnigt snygg?! Pryder sin bokhylla, den. Jag skriver upp dig!

  2. En bok med så galet snyggt omslag vill jag självklart ta chansen att vinna (även om jag redan läst boken tack vare ett bibliotek med slitet ex av boken)!

Comments are closed.