Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Vinn Den store Gatsby!

carolina-top

Den store Gatsby är en modern klassiker. Boken, som är skriven av F. Scott Fitzgerald, kom ut 1925 men har sedan dess tryckts i många utgåvor. När den kom ut på svenska för första gången (1928) hette den faktiskt En man utan skrupler. Och så har den förstås filmatiserats – nu senast 2013 med Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Har du ännu inte läst Den store Gatsby? Nu har du chansen att vinna ett eget ex av Modernistas pinfärska nyutgåva av boken! Kulturkollo har tre böcker att lotta ut.
(eller så är du som jag – du har redan läst den, men tycker det här omslaget är så fantastiskt fint att du känner ett stort “måste äga!”-behov ändå)

Klart du vill vara med och vinna den?! Delta genom att svara i kommentarerna till inlägget. Tipsar du om utlottningen på egen blogg, FB eller på twitter så får du extra vinstchanser. Utlottningen pågår till 4 maj, kl. 24.

fitzgerald_gatsby_omslag_inb

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

32 svar på ”Vinn Den store Gatsby!”

Men visst är framsidan vansinnigt snygg?! Pryder sin bokhylla, den. Jag skriver upp dig!

Detta kanske är en klassiker för dig? Jag skriver upp dig!

Stängt för kommentering.