Vinn Maddaddam!

helena-top

Margaret Atwoods Maddaddam har i dagarna kommit ut på svenska och det tänker vi fira med en utlottning. Förlaget Norstedts har gett oss hela tre exemplar att lotta ut och ni kan vinna! Kanske är du just nu med i vår diskussion av Oryx & Crake och känner dig sugen på att läsa vidare, kanske har du väntat på den avslutande delen i trilogin i flera år. Oavsett vilket så har du nu chansen att vinna ett alldeles färskt exemplar av boken.

För att ha chans att vinna så kommenterar du här i inlägget. Senast lördagen 6 juni kl 24 behöver du kommentera för att vara med. Vinnarna presenteras söndagen den 7 juni. Välkommen att delta!

11 comments Add yours
  1. Jag har läst (och är med i kulturkollo läsers diskussioner) oryx & crake. Jag har köpt Syndaflodens år, men den har jag inte hunnit läsa ännu, men självklart måste man ju läsa del tre efter del ett och två, så jag är gärna med i utlottningen 🙂

  2. Å skulle bli så glad om jag vann, jag har de två första böckerna och vill gärna läsa den tredje också.

  3. Tjänarinnans berättelse är en av de böcker som format mig mest så självklart vill jag läsa mer av Atwood!

  4. Tack för er medverkan i utlottningen, kul att så många vill läsa Atwood! Ett inlägg där vinnarna avslöjas kommer publiceras framåt kvällen, lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.