Kategorier
Kulturkoll

Nu gifter vi oss!

Lotta
Jag älskar bröllop. Älskar! När vi någon gång i vintras planerade vårens teman så kändes det helt rätt att ha bröllopstema den här veckan i juni. Dels för att jag året om är bröllopstaggad, men också för att Prins Carl-Philip och Sofia gifter sig på lördag, och inte minst för att min goda vän H gifter sig samma dag, det senare ett arrangemang som jag är högst delaktig i att koordinera.

Men nu. Veckan innan bröllopet är jag helt slut. Tanken på bröllop står mig upp i halsen. Jag kräks snart på vigselprogram och bordsplacering och sånger och logistik. (Förlåt H om du läser!) Jag tänker bröllop från morgon till kväll och har gjort det i flera månader. Så ärligt talat är jag inte supertaggad på att planera bröllop här på Kulturkollo också.

Men nu är det som det är. Bröllop ska det bli. Den här veckan ska gå helt i bröllopets tecken. Det kommer att bli en toppenvecka, det är jag säker på, som för mig kommer att toppas med världens finaste bröllop på lördag. Ni andra får hålla till godo med prinsbröllopet på tv. Och hur spyless jag än kommer att vara på söndag, så gissar jag att på måndag kommer det att kännas jättetomt och konstigt att inte längre tänka bröllop…

Så, damma av fracken, på med klackeskorna – nu blir det bröllop!

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

2 svar på ”Nu gifter vi oss!”

Stängt för kommentering.