Kategorier
Kulturkoll

Inget bröllop utan frieri

Lotta
Innan det kan bli bröllop så måste det till någon form av frieri. Så vi börjar med några av mina favoritfrierier.

Jag älskar de här genomtänkta och avancerade frierierna, i teorin. Skulle jag själv bli friad till på det här sättet skulle jag känna mig oerhört obekväm, tycka att jag har världens töntigaste kille, gå därifrån och eventuellt göra slut på kuppen. Men åh så fint det funkar på youtube….


Isaac och Amy är definitivt favoritfrieriet. Så himla bra gjort, och personligt. Vill man gråta lite mer så kan man kolla in fler filmer från paret, till exempel den här familjehyllningen.


Alex hyrde in en hel kör och friar i bästa Pitch Perfect-stil.


Det här är ett smart upplägg, julkortsfotograferingen blir något helt annat. Och brudens hysteriska reaktion är obetalbar.


Om man nu inte tycker att en vanlig flashmob med dansare räcker, varför inte kalla in en hel marschorkester och hela tjocka släkten?

P.S 1 Vill man läsa en bok med ett finfrieri så läs From Notting Hill to New York… Actually av Ali McNamara

P.S 2 Själv har jag aldrig blivit friad till utan gick till min blivande man och sa snälla, snälla kaaaan vi inte gifta oss, det behöver inte bli så stort och dyrt och jag har datum klart (jag hade i princip allt klart) och jag vill det jättejättegärna och han sa nåt i stil med jaha..jaja..okej då..  (jag tror till och med han suckade) men det blev faktiskt ett himla fint bröllop, trots världens mest oromantiska frieri.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.