Kategorier
Evenemangskoll Kulturkoll

Veckans tema: Från en annan horisont

anna-top

Klättrar man upp på ett högt berg så får man en helt annan utsikt än om man står nere i dalen, dyker man ner havet så upplever man havet annorlunda ut jämfört med om man står på land. Veckan som kommer ska vi här på Kulturkollo försöka att klättra upp för att få överblick, dyka djup ner i och kanske få fatt på tankar och upplevelser från en annan horisont. Vi kommer att tipsa om böcker som ger nya perspektiv och så ska några av oss åka till huvudstaden och gå på Stockholm Literature. Författarna som kommer dit har verkligen många olika erfarenheter med sig i bagaget och jag ser mycket fram emot att lyssna till dem. Vänta er alltså rapportering därifrån. Augustprisnomineringarna har vi konfererat om igår och senare idag vet vi vilka som är de utvalda. Ska Helena tippa rätt den här gången också? Hon är vårt pristipparproffs.

Varmt välkomna till en ny temavecka!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

Ett svar på ”Veckans tema: Från en annan horisont”

Stängt för kommentering.