Nu lämnar vi Northanger abbey

helena-top

Jag är egentligen ingen bokcirkelmänniska vilket naturligtvis är väldigt motsägelsefullt eftersom jag ägnar mycket av min jobbtid åt bokcirklande och dessutom bokcirklar här med Kulturkollo. Det jag kan ha svårt för är förstås att läsa till ett visst datum och så är det det där med att inte riktigt veta i förväg hur bra det kommer gå att cirkla en viss bok. Konstateras kan att Northanger Abbey är en alldeles fantastisk bokcirkelbok och Kulturkollo läser är en alldeles fantastisk bokcirkel!

De senaste veckorna har vi diskuterat alla aspekter av Jane Austen-klassikern som tänkas kan. Karaktärer, miljön, humorn, plats i tid och rum, filmer och vilken av Jane Austens böcker som egentligen är bäst. Det har varit livfulla samtal och fler än jag känner såhär i efterhand att bokupplevelsen lyfts flera snäpp av diskussionerna efteråt. Tusen tack alla ni som deltagit!

Nästa bokcirkelbok avslöjas inom kort.

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

2 tankar på “Nu lämnar vi Northanger abbey

  1. Tack själv, det här var första gången jag cirklat över nätet och det var både kul och intressant! Mycket bra bokval dessutom 🙂

    1. Det var roligt att du ville vara med och testa formen, hoppas du blir med fler gånger!

Kommentarer är stängda.