Kategorier
Kulturkoll

Veckans passionerade utmaning

helena-top

Jag skrev igår att jag är en passionerad människa som gärna snöar in på saker och inte kan få nog. Det finns så mycket att känna och lära sig och så många att dela det med! Det är ju litegrann det vi gör med våra bokbloggar till exempel, delar med oss av vår passion för läsning och böcker…

Veckans utmaning är enkel – jag vill helt enkelt att du berättar om din passion vara vad den vara må (bakning, böcker, film, gummistövlar, fallskärmshoppning, bokmärken, knappsamling, skrivmaskiner…). Det behöver naturligtvis inte vara en pågående passion utan kanske något du ägnade all din tid åt som tioåring eller något du tror att du kommer snöa in på som pensionär.

Skriv en kommentar här nedan eller tagga Kulturkollo i sociala medier så att vi hittar ditt svar och din passion.

Bild: Button-collection av kzinn

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

15 svar på ”Veckans passionerade utmaning”

Vilken snygg tolkning av (på ett sätt avslutade) passioner vi alla mer eller mindre tvingas ta del av dagligdags!

Det hade jag glömt, men jag minns kampanjen när du säger det. Bra att du skrev om matlagning istället tycker jag 😉

Och vilken spännande passion du berättar om, lärde mig sånt jag inte hade en aning om att jag inte visste 🙂

Det en passion (och en slummer) vi har gemensamt, känner igen allt!

Tack för sitt inlägg, mycket intressant om konst och dess villkor och plats i livet!

Jag känner förstås igen mig i bokpassionen men porslin och ljusstakar har jag inte fallit för, än…

Den första och den sista ja, känner igen mycket i din berättelse.

Stängt för kommentering.