Veckoutmaning: Hur peppar och preppar du?

helena-top

Att vi på Kulturkollo peppar för fullt inför Bokmässan 2016 är inte direkt en hemlighet. Jag själv är så överpeppad att det är risk för utmattningsfas innan jag ens har nått Göteborg. Så jag försöker dämpa den oresonliga ivrigheten. Går sådär.

Hand i hand med pepp-peppandet går preppandet. Alla förberedelser inför mässan. Några av oss skriver listor, någon fyller excelark efter excelark, några köper klänningar som att det var den sista klänningen på jorden som hängde i affären, någon planerar nagelvård och har beslutsamhetsångest för vilken färg som ska lysa på fingrarna under mässan. Det kulturkollarna och  jag har gemensamt är klädvalen. Vi våndas. Vi har först ingenting att ta på oss. Sen har vi köpt över budget och har för mycket att välja på. Eller jag kanske bara pratar om mig själv nu?!

Alla sätt är goda. Alla sätt leder till Bokmässan. Oavsett om vi skriver listor, har pluggat in och kan rabbla hela seminarieprogrammet utantill, har tatuerat in en karta med gratiskaffe på armen eller köpt eller inte köpt en ny garderob, så kommer vi till Bokmässan.

Veckans utmaning går helt enkelt ut på att berätta hur du peppar och preppar inför Bokmässan 2016? 

Berätta direkt här i kommentarsfältet, på din egen blogg eller varför inte: lägg upp bilder på Instagram. Glöm dock inte att tagga oss @kulturkollo 

Kanske, kanske där dyker upp ett eller annat foto på vårt egen preppande på Instagram.

Foto: “Banksy” av Walt Jabsco (CC BY-NC-ND 2.0)

19 comments
    1. Jag brottas mellan snygga skor och fotvänliga skor. Har dock lärt mig nu att ta det sistnämnda. Under morgondagen ska jag planera min garderob och jag tänker precis som du: kallt? varmt? varienade? pallar man bära?

Comments are closed.