Veckans utmaning: Om era hobbyer

helena-top
Igår berättade jag om min avslappnade ekorrskådningshobby som jag lagt mig till med. I dagens utmaning vill jag förstås veta mer om din hobby.

Ägnar du dig åt någon hobby, vad är det och hur började ditt intresse för just den hobbyn? Finns det någon hobby du inte testat än (eller i alla fall inte håller på med nu), men är sugen på att utforska?

Svara i din blogg, på instagram, Facebook eller i en kommentar. Länka gärna hit så att vi kan få ta del av dina svar.

Bild av Pexels [CC0]

18 comments
    1. Wow! Språk ÄR väldigt kul och intressant, men nio stycken på en gång låter kanske som ett för mycket ändå 😉 Å andra sidan är ju språk besläktade på så spännande sätt att det ena kanske hjälper det andra.

    1. (Kan inte svara på din blogg så gör det här) Vilken härligt uppslukande och spännande hobby du har! Mina föräldrar ägnade sig mycket åt hundsport i min barndom så jag har växt upp med såväl träning som tävlingar. Jag minns det verkligen med värme.

Comments are closed.