Vilken bok/kulturupplevelse ger du till vem?

Årets näst sista veckoutmaning här inne på Kulturkollo uppmanar till att ge bort en väl vald klapp. Vill du ge en snäll uppmuntrande klapp på kinden eller “klappa till” rejält för att skaka om vederbörande?

Du ska alltså välja årets bästa bok (eller annan kulturupplevelse) och ge den till valfri person som du tycker behöver läsa/uppleva just det. Du kan välja att ge din gåva till någon du känner eller en offentlig person, eller varför inte någon av oss här inne på Kulturkollo?  Här är det fritt fram att pracka på vem som helst det som man själv tycker mycket om. Motivera ditt val!  

Vilken bok/kulturupplevelse skulle du vilja ge till vem och varför?

Svara i kommentarerna eller på Insta, FB eller twitter. Tagga med #kulturkollo så hittar vi till varandras svar.

2 comments
    1. Tack för tipset! Det är en bok som ligger i min hylla också och väntar, trots att jag inte är tonåring!

Comments are closed.