Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning – The Soundtrack of Our Blogs

Ännu är det inte för sent att hänga med på vår bloggstafett! Skriv ett blogginlägg, eller instagramma eller twittra ett inlägg som berättar om något kulturellt eller en eller ett par låtar som ni tycker utgör soundtracket till er plats i sociala medier. Det som liksom håller takten eller ackompanjerar just er plats på nätet. Det är totalt fri tolkning på uppdraget, det kan vara konstverk, arkitektur, böcker, låtar eller textrader som ni fallit för, artister eller platser som inspirerar eller vad som helst som passar just er och vill man så infogar man låtlistor eller videor också. Kommentera och länka, tagga med #thesoundtrackofourblogs och @kulturkollo så att vi hittar till era inlägg!

Nu järnspikar skall här bli en vecka fylld med kultur!

 

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

Stängt för kommentering.