Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Vad packar du?

helena-top
Den här veckan handlar som ni vet om att söka sig till lugn och avskildhet i en ideliknande konstruktion, sängen eller kanske en läsfåtölj. Veckoutmaningens fråga är enkel även om besvarandet kanske bjuder på svårigheter av begränsningskaraktär:

Om du skulle gå i vinteride i någon månad nu, för att härda ut tills vårljuset kommer, vilka tre kulturella saker tar du med dig dit?

Lämna en kommentar till det här inlägget (eller tagga oss på sociala medier) så att vi vet var vi hittar ditt svar!

Bild från Pixabay

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

17 svar på ”Veckoutmaning: Vad packar du?”

Tekniken har verkligen revolutionerat det kulturella livet de senaste åren.

Vi får gå i ide på hemmaplan så gott det går, med eller utan packning.

Tack för inspirationen, skulle också gärna ge lång lästid till den boken.

Jag lyckades tyvärr inte kommentera hos dig (det är alldeles säkert min platta som är problemet), men jag tycker att du ser ut att ha fått till en väl balanserad packning. Och jag uppskattar att också några vinterhimlar ställt upp på utmaningen, jag tror som du att en paus kan vara välbehövligt för alla. Och gillar man vintern kan man ju alltid varva innemästerskap med att njuta vinterdagar.

Stängt för kommentering.