Dagens namn: Laila

Ja, hörni, nu blir det personligt och långsökt. När jag var student var jag engagerad i min studentnation och för att hänga med här behöver man nog förstå lite hur nationsverksamheten var/är uppbyggd. All verksamhet drivs av studenter och omsätter en hel del pengar. Och som alltid när det är många människor inblandade så kan det uppstå en del konflikter. Då är det bra att det finns en del “vuxna” inblandade också och varje nation har en inspektor och en eller några proinspektorer. Vanligtvis någon äldre person inom universitetet, som överser och gärna ger råd. Vår inspektor hette Lennart och hans fru hette Laila. Fantastiska människor på alla sätt och vis. Laila brukade hyllas med en egen sång när hon gjorde entré på baler mm och Lennart kallades för “mannen i svart”. Varför säger sig självt. En annan man som brukade kallas för “mannen i svart” och som vi också brukade spela som en hyllning till Lennart var ju Johnny Cash. Därför tänkte jag idag ge er en gammal låt med samma man för det är helt enkelt det första jag tänker på när jag hör namnet Laila.

Jag lovade ju att det skulle bli långsökt och personligt så här är Ring of fire med Johnny Cash.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.