Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Ge oss två stjärnor och en önskan!

 

 

Hela veckan firar vi femårsjubileum här på Kulturkollo och självklart vill vi gärna fira tillsammans med er som läser. För mig som jobbar i skolans värld så är ”två stjärnor och en önskan” ett inarbetat begrepp. Det innebär att man lyfter upp två saker som man gillat och dessutom ger ett förslag på förbättring – en önskan. Nu är vi nyfikna på vilka två inlägg eller teman eller aktiviteter eller annat som ni uppskattat här inne hos oss och vad ni skulle vilja önska er mer av framöver. Ge oss två stjärnor och en önskning!

Svara i kommentarerna, på FB, Instagram eller på twitter och tagga med @kulturkollo så att vi hittar er. Vi är så nyfikna på vad ni tycker!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

4 svar på ”Veckoutmaning: Ge oss två stjärnor och en önskan!”

Jag tycker om grundkonceptet att ni är flera som skriver, men inte fler än att läsaren kan få ett grepp om er. Jag tycker också om grundkonceptet med teman och att ni har utmaningar som håller igång resten av bloggosfären. Det är en bra mix av lättsamt och allvarligt. Trivsam logotyp. Ingen störande reklam. Jag gillar också ”Kulturkollo läser”-listorna varje vecka, som rent visuellt visar att ni är en läsande kommunitet. Det ger ett maffigt intryck!
Jag har svårt att önska om andras bloggar, känner jag, men möjligen ägnar jag överlag mindre tid åt de få inslag som har flera youtube-klipp (fast nåt har varit fruktansvärt roligt).

Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar och stort tack för den positiva feedbacken. Mixen mellan allvar och lättsamt, smalt och brett och långt och kort är något vi försöker få till. Kul att du uppmärksammat det!

Tack för ditt svar! Vi blir alltid glada av att få feedback och förslaget på ett tema i höst är ett riktigt utmanande sådant. 🙂 Vi har i förbifarten pratat om både youtube och pod men vi har landat i att vi är skrivande människor (jag tror mig kunna svara för hela kollektivet) och att det är där vi ska vara. Kul att du ändå tänker tanken. Tack för den!

Stängt för kommentering.