Kulturkollo tipsar: Ane Brun

Jag har tipsat om Ane Brun även tidigare här på kollo men jag älskar verkligen hennes röst och när jag nu läste att hon släpper nytt album i höst, med nyskriven musik och allt, så måste jag ju bara tipsa igen. Hon är bra på att släppa covers och livealbum denna donna för det är faktiskt hela fem år sedan det kom något nytt och eget. Om det är lika bra som senaste singeln Take Hold of Me som släpptes IGÅR så kommer det att bli bra. Mycket bra. Jag älskar hur man liksom bara flyter med i hennes musik. Albumet släpps i oktober men till dess finns det mycket mer att lyssna på förutom Take hold of me, men den får bli mitt soundtrack under slutet av den här sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.