Kategorier
Sakprosakoll

Kulturkollo tipsar: en liten bok om Bokashi

 

Bild: Blue Publishing

 

Med mycket tid hemma för många så noterar jag att mitt flöde fylls av egenodlade tomater, squash och bönor. Odling har verkligen fått ett uppsving och visst känns det bra att odla så ekologiskt det bara går. Min kollega har pratat sig varm om att sätta igång en bokashi-kompost och nu har jag inköpt Peter Streijfferts Bokashi för en bättre jord.

Augustis skördetid med alla goda grönsaker som skall rensas och tillagas, skal och blast. Det blir en hel del till komposten, en fin start!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.