Bokcirkla Maken med oss!

Nu är det dags att dra igång vårt första samläsningsprojekt! Det blir en bokcirkel som håller till på Facebook och boken vi ska diskutera är som tidigare annonserats Maken av Gun-Britt Sundström. Har du läst den tidigare, för fyra år sen eller fyrtio? Då har du säkert något du vill diskutera och om du inte läst den så hoppas vi att du vill läsa den med oss.

Hur det går till? Jo, det finns en grupp på Facebook som heter ”Kulturkollo läser” och i den kommer alla diskussioner att ske. Gå med i den (ansök så släpper vi in dig) och släng dig in i diskussionen!  Vi kommer lägga ut några diskussionsfrågor direkt, för dem som läst och för dem som läser, frågor som passar att reflektera över boken igenom. Mot slutet av perioden diskuterar vi frågor som har mer specifikt att göra med slutet och det som leder fram till det. Bokcirkeln sammanträder mellan nu och 21 september. När cirkelperioden är slut kommer  det att finnas sammanfattningar och reflektioner här på bloggen också.

Kul va? Häng med och diskutera, ställ frågor och fundera över Martina och Gustav tillsammans med oss! Har du aldrig bokcirklat på Facebook förut? Det har inte jag (Helena) heller, men jag tänker att det bara är att slänga sig ut och göra ett försök!

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 30 augusti, 2014

Kategori: Romankoll

Visningar: 3380

Taggar: ,

5 Responses to Bokcirkla Maken med oss!

  1. Kattis skriver:

    Jag är på! Har precis köpt boken. 🙂

  2. Linda skriver:

    Vad kul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *