Kategorier
Novellkoll Romankoll

Extremt dammfritt hemma hos mig …

anna-top

 

10502083_10152901436469761_6454718559505961507_nEller ja, det är väl inte sant om man ska vara ärlig men i min svenska klassikerhylla är det faktiskt väldigt välstädat. Jag klickar mig nämligen bara till Litteraturbanken när jag får lust på en klassiker. Deras hemsida är fantastiskt fin och gillar men dessutom deras FB-sida så får man nästan varje dag uppdateringar med ett utdrag från en klassisk text eller en dikt (ofta vackert illustrerad) rakt ned i telefonen. Ofta är texterna mycket aktuella, kopplade till årstiden eller samtiden eller olika litterära jubileum. Ett enkelt sätt att hålla koll! Och perfekt för alla oss som gillar dammfria hyllor.

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.