Kategorier
Romankoll

Bokcirkla Maken med oss!

Nu är det dags att dra igång vårt första samläsningsprojekt! Det blir en bokcirkel som håller till på Facebook och boken vi ska diskutera är som tidigare annonserats Maken av Gun-Britt Sundström. Har du läst den tidigare, för fyra år sen eller fyrtio? Då har du säkert något du vill diskutera och om du inte läst den så hoppas vi att du vill läsa den med oss.

Hur det går till? Jo, det finns en grupp på Facebook som heter “Kulturkollo läser” och i den kommer alla diskussioner att ske. Gå med i den (ansök så släpper vi in dig) och släng dig in i diskussionen!  Vi kommer lägga ut några diskussionsfrågor direkt, för dem som läst och för dem som läser, frågor som passar att reflektera över boken igenom. Mot slutet av perioden diskuterar vi frågor som har mer specifikt att göra med slutet och det som leder fram till det. Bokcirkeln sammanträder mellan nu och 21 september. När cirkelperioden är slut kommer  det att finnas sammanfattningar och reflektioner här på bloggen också.

Kul va? Häng med och diskutera, ställ frågor och fundera över Martina och Gustav tillsammans med oss! Har du aldrig bokcirklat på Facebook förut? Det har inte jag (Helena) heller, men jag tänker att det bara är att slänga sig ut och göra ett försök!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

5 svar på ”Bokcirkla Maken med oss!”

Stängt för kommentering.