Kategorier
Romankoll

Vi läser ”Maken” tillsammans!

På Kulturkollo vill vi läsa och skriva tillsammans och då inte bara inom kollektivet utan också tillsammans med er! Vi kommer läsa en hel del som vi diskuterar tillsammans här på bloggen och så kommer vi anordna bokcirklar. Bokcirkel nummer ett drar igång redan om två veckor då vi här på bloggen och på Facebook kommer att samtala kring boken Maken av Gun-Britt Sundström. Vill du vara med och läsa och diskutera med oss? Skaffa boken (den finns i pocketutgåva och på biblioteket) och börja läsa! Sista helgen i augusti berättar vi mer om bokcirkeln, upplägget och hur du anmäler dig.

[box style=”rounded” border=”full”]

Utlottning!

Vill du vinna ett exemplar av Maken? Tipsa oss om en bra bokcirkelbok här i kommentarerna (1 lott) och berätta gärna för andra om cirkeln (1 lott/socialt medium du tipsar i), kom ihåg att skriva i kommentaren om du har tipsat och var så att vi lättare kan räkna lotter. Utlottningen avslutas den 22/8, vi har två böcker att lotta ut.
Tack till Bonnier pocket som skänkt böcker![/box]

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

13 svar på ”Vi läser ”Maken” tillsammans!”

Jag har delat på Facebook och mitt boktips är en bok som ännu inte kommit ut.
Nämligen Stefan Einhorn De nya dödssynderna: Om våra mörkaste sidor och hur vi kan kontrollera dem, intressant tycker jag.
Mia

Bra tips, i den finns mycket att samtala kring vad gäller uppväxt, historia, våld och annat.

Mitt tips: Parfymen av Patrick Süskind. Inte ny, men spännande karaktärer och intressanta psykologiska aspekter. Tipsar här, på Twitter och goa Fejjan

Jag var väldigt förtjust i ”Maken” när jag läste den för några år sedan och kan mycket väl tänka mig en omläsning, om än kanske inte just nu. Men igår, när jag gick hem från jobbet, klev jag helt utan anledning in på Akademibokhandeln och då såg jag att de hade ett bort med halva reapriset på blandade inbundna böcker. Där låg bl.a. ”Maken” och ”Sommaren utan män” som jag köpte för totalt 74 kronor. Vilket fynd. Nu kan jag göra mig av med ”Maken” i pocket och ersätta den med en inbunden utgåva. Det har blivit svårt för mig att läsa i pocket, ögonen gillar inte en så liten text.

Vilket fynd, två bra böcker till billig penning! Roligt att du gillar Maken, kanske vill du diskutera med oss även om du inte har den färsk i minnet!

Stängt för kommentering.