Kulturkollo recenserar v. 25 2017

Denna vecka spänner temat över hela världen men har det Brittiska imperiet som gemensam nämnare. Om det märks på vår läsning kan ni se själva här nedan. Kanske hittar ni något särskilt bra lästips så här lagom till midsommarhelgen. Trevlig midsommarafton önskar vi här på Kulturkollo!

Allt jag önskade av Lucy Dillon (Carolina)

Det förlorade barnet av Elena Ferrante (Anna)

En av oss ljuger av Karen M. McManus (Lotta)

Harry Potter and the Half-Blood Prince av J.K. Rowling (Carolina)

Kidnappningen av Anna Schulze (Anna)

Min mormor från Armenien av Anny Romand (Anna)

Mocka av Tatiana de Rosnay (Anna)

Selfies av Jussi Adler-Olsen (Lotta)

War For The Oaks av Emma Bull (Carolina)

Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Visa alla inlägg av Viktoria →