Kategorier
Kulturkoll

Bloggkollektivet Kulturkollo är igång!

Då var vi äntligen ute i verkligheten! En hel sommar har vi planerat, diskuterat, debatterat och ändrat fram och tillbaka. Vi har fått hitta vägar där vi enas om allt från profilbilder, färger, typsnitt, headerns vara eller icke vara till hur vi ska tagga och kategorisera. För att inte tala om hur vi ska planera, vilka teman ska vi ha, vilka ska kontaktas och av vem. Mycket intressant och lärorik tid må vi säga.

Vad menar vi med bloggkollektiv? Jo, i ett kollektiv är alla lika viktiga och alla behövs för att göra Kulturkollos texter så varierande och breda som möjligt. Vi vill vara ett kollo där alla kan hitta något som de gillar, eller få upp ögonen för och våga testa sådant de vanligtvis inte läser. Om vi jämför bloggen med att bo i ett kollektiv kan vi säga att vi delar samma väggar, samma kök, vi enas om regler och hur de gemensamma utrymmena ska möbleras, men bestämmer själva hur det ser ut inne på våra rum. Oftast kommer vi dock att hänga i salongen där alla är välkomna att dela med sig, tycka olika och gilla lika.

Har vi gjort slut med våra egna bloggar? Nej, alla har vi våra egna bloggar kvar och tanken är att de ibland ska komplettera och berika varandra och ibland leva helt olika liv. Kulturkollo åker vi på för att få ha extra kul, känna gemenskap och stimuleras. Vi kommer bjuda in till temaläsning, samläsning och annat inbjudande skoj, så vi hoppas att även du vill vara en del av Kulturkollo.

Imorgon kommer vi presentera listor hela dagen och emellanåt slinker det in en och annan utlottning. Var med och lista du också! Under dagarna som följer kommer vi att ha varsin dag där vi har fått fria händer att presentera oss på alla tänkbara vis. Häng på! Håll koll!

Foto: ”Champagne Pour” av Didriks

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

28 svar på ”Bloggkollektivet Kulturkollo är igång!”

Jättekul att vi redan hunnit bjuda på tips Lotten! Förhoppningsvis kan vi fortsätta i samma anda framöver, välkommen hit!

Tack för att du ser mitt värde Lyran 😉 Men jag vill förtydliga att själva wp-temat är ärligen inköpt och inte hemmagjort 🙂

Tack, hoppas du vill vara med och samläsa eller prata om kultur hos oss. Och missa inga utlottningar 😉

Stängt för kommentering.