Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Utlottning av Älskade

helena-top

Nu har du chans att vinna Toni Morrisons Älskade som jag skrev om i min tio-lista: Eländes elände.

Gör så här: skriv samman en egen tio-lista i ämnet och länka oss i ditt inlägg (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott) och lämna kommentar inklusive länk(ar) hos oss. Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att lämna en mejladress i kommentarsfältet.

Du har fram till fredagen 22/8 kl 16.00 på dig att delta.

9789174293821

Tack till Bonnier pocket för utlottningsbok!

 

 

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

4 svar på ”Utlottning av Älskade”

Stängt för kommentering.