Vinn böcker jag vill läsa i höst!

helena-top

utlottning

Nu har du chansen att vinna två böcker från min vill läsa-lista, nämligen Therese Bohmans senaste roman Den andra kvinnan och Pär Lagerkvists Dvärgen som kommer i nyutgåva i höst.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att berätta om vilka böcker som ligger riktigt högt upp på din läslista. Skriver du ditt tips i ett blogginlägg så får du 3 lotter i utlottningen, ett tips i kommentarerna till detta inlägg ger 1 lott. Sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier och få fler lotter (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott)! Glöm inte att lämna en kommentar här med alla länkar!

Du har fram till fredagen 29/8 kl 16.00 på dig att delta.

Tack till Norstedts och Brombergs som skänkt böckerna.

 

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

6 tankar på “Vinn böcker jag vill läsa i höst!

  1. Överst i läshögen ligger ”Selected Stories” av Alice Munro och Teju Coles ”Öppen Stad”. Jag har delat inlägget på facebook och har jag tur kan jag lägga till ”Den andra kvinnan” och ”Dvärgen”.

  2. Therese Bohman, Sara Stridsberg och Lyra Ekström ligger högst på min önskelista i höst. Samtliga med sina nya böcker 🙂

    1. Det kommer mycket nytt och spännande i höst, är också nyfiken på Stridsbergs nya!

Kommentarer är stängda.