Kategorier
Romankoll

Daniel Galera boktipsar

Den brasilianske författaren Daniel Galera är aktuell med boken Med blod i skägget. Han kommer till Bokmässan i Göteborg i september.

 

I recommend Patrick deWitt´s novel The Sisters Brothers, an Old West tale about two unforgettable assassin brothers hired to kill a man in the 1850s. The book effortlessly mixes its dark mood and disturbing violence with delicious black humor and heartfelt musings about love, friendship and family.  A philosophical page-turner that will make you wince and laugh, and then leave you a melancholic aftertaste.

_______________________________________________________________________________

Boken finns också utgiven på svenska och heter då Bröderna Sisters.

 

Utlottning!

Nu har du chans att vinna ett exemplar av Daniel Galeras bok  Med blod i skägget. Gör så här: skriv samman ditt eget bästa boktips och länka oss i ditt inlägg (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott) och lämna kommentar inklusive länk(ar) hos oss. Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att lämna en mejladress i kommentarsfältet. Du har fram till fredagen 29/8 kl 16.00 på dig att delta.

 

Foto: privat

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

6 svar på ”Daniel Galera boktipsar”

En bok jag länge tänkt läsa, men inte är säkert skulle passa och därför inte läst. Någon annan som gjort det?

Med blod i skägget har jag tänkt mig att läsa innan mässan. Spännande med ett brasilianskt boktips här på bloggen.

Stängt för kommentering.