Kategorier
Kulturkoll

Utmaning – var läser du helst?

anna-top

Äntligen får man med gott samvete kura in sig under filten och bara läsa hela mörka kvällarna och hela regniga helgen. Veckans utmaning här på kulturkollo är att fota din mysigaste läsplats. Dela med dig till oss på egen blogg, på FB eller på Instagram. Länka gärna, pinga oss eller tagga med #kulturkollo så att vi och alla andra hittar till din bild.

Jag själv har brasan i sommarstugan på min bild. Där läser jag mer än gärna!

Var läser du helst?

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

12 svar på ”Utmaning – var läser du helst?”

Mysigt Carolina. Jag har en älsklingsfåtölj också, den är som tur är mörkt blå …

Somnar så lätt i soffan bara, det är fåtölj som gäller för mig! Tack för att du hänger på vår utmaning!

Det där är mitt problem också – lägger jag mig i soffan, med filt, så sover jag inom fem minuter…

Jag vill också ha gungstol, helst på en veranda i ett skönt klimat. Det vore inte dumt!

Stängt för kommentering.