21. Adventsutlottning – vinn en roman som varar alla mellandagarna!

Är du lite sugen på en klapp att lägga i säcken eller kanske att ge till dig själv? Häng med på Kulturkollos adventsutlottningar!

Fjärden ut är en historisk roman av den spanske författaren Ildefonso Falcones. I hans Barfotadrottningen får man följa med till 1700-talets Sevilla till tonerna av flamenco och precis som i Katedralen vid havet tar han sig an en tidsålder med en intensitet, äventyr och historisk upptäckarlusta som obönhörligt  drar läsaren med sig till en annan värld. En perfekt bok att drömma sig bort i när mellandagarnas tristess (?) slår till.

För att vinna så kommenterar du här i inlägget. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Eftersom julen snart är här snart så blir det en snabbutlottning. Den 22/12 kl 24 går tävlingstiden ut. Extra vinstchans får de som skickar med ett passande rim i sin kommentar, man kan få stilpoäng! Häng på, var med och vinn.Nr_21

14 comments
 1. Vad kan vara bättre än snöskottning?
  Helt klart en bokutlottning!
  Av tomten finns det bara en sak jag vill ha;
  En bok som är riktigt, riktigt bra!
  För att extra vinstchans få,
  Kommer detta Facebook spridas på.
  Nu håller jag alla tummar och tår,
  Att den här boken blir min i år!

  ^^ //Malin
  https://www.facebook.com/jagochminabocker

 2. Hej!

  Jag vill så gärna vinna barfota-boken och här kommer ett litet julrim:

  “Betänk
  Oh, du min danserska från Sevilla!
  Bestänk
  över mig ditt regn av barfota vilja!
  Jag:
  frusen, modlös.
  Du:
  Mjuk, varm, trolös.
  Ett rött sidenskynke över vit snö ditt hjärta är…
  Utan dig: en promenad över tunn skare som ej mig bär…
  Att i mellandagarna ord från dig få finna;
  Vore som en smekfull kyss, oh du min härskarinna!”

 3. Ni är med allihop! Vilka poeter vi har som tävlanden – stor guldstjärna för fina rim!

 4. Vill inget högre än att vinna utlottningen
  av den historiska romanen “Barfotadrottningen”.

  Gillat och delat på FB.

  GOD JUL!

 5. Barfota med drottningen, springer jag i den vintervita snön.
  Historiens vindar sveper förbi våra kinder. Musiken når oss som en varm sommarbris. Med meddelandet om att jag, just jag, vunnit ett pris!/ Linda Thuresson

 6. En önskejulklapp! Oh jag vill ge mig själv en chans till att läsa om dans. Katedralen vid havet är en favorit så jag hoppas jag inte går på en nit

Comments are closed.