Kategorier
Romankoll

Vad kan du om deckare?

Linda

Jag har gjort 16 frågor om böcker, karaktärer och författare inom deckargenren. Är du en riktig deckarexpert, eller kanske till och med så duktig att du borde få en plats i Svenska Deckarakademin? Eller har du luckor att fylla? Det kan du göra under veckan här på Kulturkollo.

Klicka här för att komma till Kulturkollos Deckarquiz.

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

14 svar på ”Vad kan du om deckare?”

10 av 16 är ett fullt acceptabelt resultat för någon som inte läser allt för många deckare. (Att jag gissade på flera förtäljer ju inte historien).

Stängt för kommentering.