Kategorier
Romankoll

Vem där? Ledtråd nummer tre

anna-top

Visst behöver vi utmana oss lite såhär på söndagsluchen? Jag kör helt enkelt en liten variant på På Spårets “Vem där?”.  Jag presenterar ledtrådar på tre olika nivåer (kl 9, kl 11, och kl 13) och ni gissar vilken deckarförfattare som kommer att dyka upp i inlägget klockan 15. Gissar gör man genom att maila svaret till mig anna at kulturkollo.se och först rätt svar vinner en bok av den aktuella författaren. Lätt som en plätt. Häng med. Veeeeem där?

Efter sju dagar och tretton timmar på den sista safarin ledde spåren fram till jägarens hjärta där han låg, död i gryningen. Det var på djävulens topp. Vem där?

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.