Kategorier
Romankoll

Vem där? Ledtråd nummer två

anna-top

taffelbergetVisst behöver vi utmana oss lite såhär på söndagförmiddagen? Jag kör helt enkelt en liten variant på På Spårets ”Vem där?”.  Jag presenterar ledtrådar på tre olika nivåer (kl 9, kl 11, och kl 13) och ni gissar vilken deckarförfattare som kommer att dyka upp i inlägget klockan 15. Gissar gör man genom att maila svaret till mig på anna at kulturkollo.se och först rätt svar vinner en bok av den aktuella författaren. Lätt som en plätt. Häng med. Veeeeem där?

Motorcyklar, Mozart och Rugby är tre av vår författaren intressen. Hen skriver sina böcker på ett språk som fått sitt namn efter den världsdel där det talas och hen kommenterar skickligt sin samtid i alla sina kriminalromaner. Hen hyser ett gott hopp för sitt land som genomgått en stor förändring de senaste 20 åren. Hen är en han. Vem där?sydafrikas-rikedomar-host-2014-7064953-1397495606-ImageGalleryLightbox

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.