Vi summerar #bokryggspoesimedkulturkollo

helena-top
Det är lättare sagt än gjort att sammanfatta gårdagen. Bokryggspoesin poppade upp lite här och var under hela dagen. Jag hade fullt upp med att följa bloggstafetten som hade 21 deltagare samt följa flödet och reposta på Instragram. I skrivande stund har hashtaggen #bokryggspoesimedkulturkollo 67 inlägg, men då är det en och annan dublett (p.g.a. mina reposts), #bokryggspoesi fick ett tiotal nya inlägg igår och sen fick jag i mitt eget flöde se flera bidrag från personer med låsta profilen (då fungerar inte hashtaggandet). Först nu går det upp för mig hur många bloggare, utöver de som anmält sig, som hängde på och strösslade poesi över internet. Här kommer länkar till några av dem: Bibliotekskatten, Bokmoster, BokDjungeln, Feministbiblioteket, Bokmania, Bia bloggar, Lilla Solberga och Böcker och sånt

Instagram hade helt klart det största flödet igår och här är några av dem: Bokomaten, Lottens bokblogg, Elin, Johanna, Signe, Hermia Says, Lotta, Anna m.fl.

Här kan du läsa inläggen från dem som var med i stafetten.

Tack till alla bokryggspoeter, till alla er som kommenterade och till alla er som läste!

8 comments
  1. Så kreativa resultat det blir när bokryggar får tala! Roligt arrangemang, även för mig som inte fattat sammanhanget riktigt förrän nu 🙂

Comments are closed.