Kategorier
Kulturkoll

Vi är nominerade!

När vi började skriva Kulturkollo i augusti hoppades vi på att ha väldigt roligt tillsammans med er, och förstås att skriva en angelägen och bra blogg. Ett halvår senare kan vi konstatera att vi har haft och fortfarande har väldigt kul, att vi testat en massa nya sätt att blogga och att ni läsare också verkar trivas med oss. Och så har vi nu blivit nominerade till Massolit Book Blog Awards 2015, i klassen Årets bokblogg och i klassen Årets bokbloggsinlägg (Lottas inlägg Chick-lit – inget att skämmas för).

Nominerad Årets bokblogg – motivering:
”Roliga teman och ett brett perspektiv på både böcker och andra kulturyttringar. Att det är flera olika bloggare skapar berikande variation i språk och utgångspunkter.”

Nominerad Årets bokbloggsinlägg – motivering:
”Viktigt och intressant problematiserande av en hånad genre som tar upp och diskuterar hur det kommer sig att kvinnliga författare många gånger placeras i den bespottade chicklit-genren enbart på grund av kön.”
Läs hela inlägget Chick-lit – inget att skämmas för här

Vi tackar ödmjukast för nomineringarna – och vill ni rösta på oss gör ni det här.

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

10 svar på ”Vi är nominerade!”

Stängt för kommentering.