Kulturkollo recenserar v. 11

carolina-top

Denna fantastiska vecka! Vi blev Årets bokblogg, och Lotta hade skrivit Årets blogginlägg, och oj vad kul det var att vinna i dessa två kategorier i Massolit Book Blog Awards 2015! Men…har vi hunnit läsa några böcker och recensera dem på våra egna bloggar, då? Eller har vi bara druckit champagne och sprungit runt och glädjeylat hela veckan? Nja. Nej. Livet har väl i stort sett fortsatt att vara rätt oglamoröst för oss, och det är klart att vi har läst böcker som vanligt. De här:

Katarinas bok av Maria Gustavsdotter (Lotta)

Vanessa & Virginia av Susan Sellers (Helena)

Half bad – ondskans son av Sally Green (Carolina)

Know Your Beholder av Adam Rapp (Lotta)

Jakten på den perfekta luggen av Petrus Dahlin (Carolina)

Sårade själar av Ana Porss (Helena)

Under det rosa täcket av Nina Björk (Helena)