Önskevecka!

Vi bryter in mitt i humorveckan med ett viktigt meddelande. Vi vill ha er hjälp!

Vecka 21 tänkte vi att ni ska få bestämma. Eller ja, i alla fall vara med och bestämma vilket tema den veckan ska få. Vad vill ni läsa om? Vad ska veckan handla om? Kom med era kloka förslag! Skriv här i kommentarerna, på Facebook, eller skicka ett mail till info@kulturkollo.se.

 

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →

12 tankar på “Önskevecka!

 1. Här kommer lite förslag;
  Skräck/Thriller sådant man läser och sedan måste ha lampan tänd hela natten.
  Serier allt är bokserier just nu, är det ett smart försäljningsknep eller varför?
  Vi har alla deckarserier men även andra har börjat med det.
  Mia

  1. Jaaa! Coming-of-age!

   Annars: deckare, släktskildringar, Australien, amerikanska östkusten, internatskolor, städer… (förlåt om ni redan haft något av dessa, ni producerar så många inlägg att jag inte riktigt hinner med :D)

 2. Jag tycker förslagen ovan låter jättebra! (:

  Jag funderar även på om man hade kunnat ha något kring ”crossover”-litteratur någon gång, någonstans (ja, alltså när det fungerar)?! Jag tänker då ”crossover” som i litteratur som kan läsas av både unga och vuxna, men också litteratur som är ”crossover” på andra sätt – som passar både tjejer/kvinnor/killar/män – dessutom…

 3. Kanske biografier och självbiografier, om ni inte redan har haft det. Jag läser sällan sådana, vore intressant att veta mer.

 4. Biografier, deckare & thrillers (kanske ni haft men det är ju ett brett ämne så kanske går det att köra igen med nya vinklar) böcker från något speciellt geografiskt område (typ franska, asiatiska, amerikanska…) fackböcker av skiftande natur (kokböcker, sakprosa…), hyllvärmare (varför blir böcker det egentligen?). Och där kom jag inte på fler 😉

 5. Något som jag skulle tycka var roligt var om det fanns en temavecka på typ ”Böcker vi hatar”. Då skulle ni få chansen att såga de böcker ni tycker alla sämst om. Kanske kan de också inkludera ”Författare som alla älskar utom jag” eller liknande. För det mesta handlar det om att lyfta fram sina favoriter så motsatsen vore intressant tycker jag.

  Eller ett tema på ”Litteraturen vi saknar”. Vad finns det för böcker ni skulle vilja läsa som ni aldrig hittat? Vem skulle passa att skriva dem osv.

 6. Tack för alla era bra förslag! Vi har nu valt tema för önskeveckan – och av planeringsskäl har vi flyttat önskeveckan till v.23 istället. Jag tror att nog att vi kommer att använda oss av fler önskningar längre fram också!

Kommentarer är stängda.