Glad (ruskig) midsommar!

helena-top

Varje midsommar flyttar jag ut till Ormsjöbodar. Det är ju egentligen helt förryckt eftersom jag vet vad som händer där. Ormsjöbodar har inga bra saker att komma med.

en främmande manDet är Maria Langs En främmande man jag läser varje år. Den utspelar sig under en midsommarhelg* och ger det egna firandet en väldigt fin inramning. Hur mycket det än regnar, haglar eller om jordgubbstårtan tar slut så är det aldrig lika hemskt som i Ormsjöbodar.

Vid den här tiden är det dock dags att lägga undan boken, kränga på sig regnkläderna och fira en verklig midsommar, med de ickefiktiva. En riktigt glad midsommarafton önskar jag, och hela Kulturkollo med mig, er alla! Må jordgubbarna räcka till oss alla!

* Gillar du Maria Lang och vill du läsa hennes böcker när de utspelar sig? I så fall finns på min blogg Fiktiviteter en kalender just för dig.

Bild: IMG_1067.JPG

4 comments Add yours
  1. Det låter som en trevlig midsommartradition att läsa om Maria Langs bok. Jag läste om alla Maria Langs böcker för några år sen och det var mysigt. Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.